Projecten

Meesterwurkjes gemaakt door Meesterwurk

HOUT MET HISTORIE

Hout met historie is een landingspagina voor mensen die op zoek zijn naar oude Frans eiken wagonplanken. Een groot deel van de aanvragen verloopt via Marktplaats maar om de bekendheid en de betrouwbaarheid van hun bedrijf te vergroten was er bij Hout met historie behoefte om de producten ook via een website aan te bieden.

Waar je op Marktplaats natuurlijk al gauw beperkt bent qua layout, design en mooie kwaliteit foto’s, kun je met een website natuurlijk veel meer bereiken.

Uitdrukkelijk verzoek was wel om het overzichtelijk en op 1 pagina te houden. Bezoekers moeten snel en duidelijk kunnen zien waar ze aan toe zijn en hoe ze in contact kunnen komen met Hout met historie.

www.houtmethistorie.nl

Hout met historie

LOGODESIGNS

Webpage Jaikwilfrank

Ja, ik wil Frank

Ja, ik wil Frank! is een website over bruidsfotografie. De man achter Ja, ik wil Frank! ben ik toevallig zelf, haha.

Naast het ontwikkelen en onderhouden van websites houd ik me graag bezig met fotograferen en een van de mooiste onderdelen daarvan is het fotograferen van bruiloften.

Het gevoel, de intimiteit en de spanning die komt kijken bij het vastleggen van de mooiste dag van een bruidspaar werkt stiekem nogal verslavend. Voor 1 dag hoor je er helemaal bij en beleef je samen met de familie en vrienden bijzondere momenten.

Mijn doel met deze website was om het overzichtelijk en strak te houden zonder veel poespas en tierelantijnen. Dit is namelijk ook mijn stijl van fotograferen en de website moest daar een verlengstuk van worden. Je wordt eenvoudig door de diverse pagina’s geleid en zonder te hoeven zoeken kun je de informatie vinden die je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar een trouwfotograaf.

www.jaikwilfrank.nl