Startende ondernemer

Volledige ontwikkeling van website en identiteit

 • Idee

  Ben je startende ondernemer of heeft je bedrijf een nieuw idee? In een brainstormsessie komen deze ideeën allemaal aan bod en worden de unieke en sterke punten van jouw bedrijf uitgelicht om vanuit daar je eigen bedrijfsidentiteit te ontwikkelen.

 • Concept

  Alle ideeën worden meegenomen naar de tekentafel en worden uitgewerkt tot een zichtbaar concept. Hierbij wordt in grote lijnen duidelijk welke kant we opgaan en waar de focus op komt te liggen.

 • Design

  Na de conceptfase kan het echte werk beginnen. Het concept wordt vertaald naar de uiteindelijke vormgeving en tot in detail wordt alles piekfijn uitgewerkt.

 • Let's go!

  Je eigen bedrijfsidentiteit is een feit. Nu wordt het tijd om deze te gaan delen met de rest van de wereld. Meesterwurk helpt je graag je nieuwe of vernieuwde bedrijf op de kaart te zetten. Verder op deze pagina vind je wat de mogelijkheden hier voor zijn.

“Good artists copy, but great artists steal.”

 

Pablo Picasso

Zet jezelf op de kaart!

Het doel van Meesterwurk is het creëren van een memorabele ervaring voor de klanten die je website bezoeken. Een omgeving creëren waar jouw merk tot zijn recht komt is de hoogste prioriteit.

Een belangrijk onderdeel daarvan is het op de kaart zetten van jouw merk. Dit kan door middel van een  goede vindbaarheid van je website via zoekmachines, het integreren van social media op je website en door het analyseren van het gedrag van de bezoekers op je website. Alleen hiermee kan jouw merk naar een hoger niveau getild worden.

Social Media Intergratie

Als je actief bent op social media dan is het ideaal deze te integreren in je website.

Search Engine Optimization

Meesterwurk gebruikt de beste SEO-technieken om er zeker van te zijn dat je website goed te vinden is op alle grote zoekmachines.

Websitestatistieken

Leer je bezoekers kennen. Meesterwurk verzamelt data van bezoekers zodat je weet wie je website bezoekt, waar ze vandaan komen en waar ze naar kijken.

Content Managment System

Content Management System geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf artikelen te plaatsen op je website.