Website laten maken

Hoe gaat het in zijn werk?

HET PROCES


DE ONTDEKKINGSTOCHT

De belangrijkste stap in het hele proces!

Samen gaan we aan de slag met het verzamelen van informatie over jouw bedrijf of dienst zodat we leren begrijpen wat je wil bereiken met je nieuwe site.


Probleem definiëren

Probleem definiëren

We breken het idee af tot de kern. Vanuit deze basis bouwen we het project vanaf de grond op.

Benodigdheden specificeren

Benodigdheden specificeren

Vroeg in het proces stellen we prioriteiten aan functies en eisen en wordt er bekeken wat nodig is om ons doel te bereiken.

Oplossingen creëren

Oplossingen creëren

Om alles goed te laten werken, zoeken we de naar oplossingen voor het hoogste gebruikersgemak en de juiste technologieën.

Planning & inspiratie

Whiteboarding

Sitemapping

Wireframing

Inspiratie

Hout met historie
iphone5 mockup

DESIGN

Meesterwurk gelooft erin dat een goed ontwerp voor zichzelf spreekt.

Van volledig design en marketingstrategie tot een op de pixel uitgewerkte gebruikersinterface en alles daar tussenin. Vanuit een gebruikersgerichte aanpak en met de jouw bedrijfsidentiteit in gedachten wordt de website vormgegeven.

MOGELIJKHEDEN

Plugins

Haal meer uit je website met plugins. Plugins geven meer functionaliteiten aan je website zoals Google Maps, Youtube-filmpjes, nieuwsbrieven en nog heel veel meer.

Social Media

Social media draagt bij aan de herkenbaarheid van jouw identiteit. Deel je laatste nieuws, betrek je bezoekers en zorg dat ze regelmatig terugkomen op je website.

Weblog

Een weblog is een prachtig podium om je ideeën en kennis met de wereld te delen. Laat zien wie je bent, wat je bezighoudt en breid zo je netwerk uit.

Search Engine Optimization

Laat je website hoog scoren in de zoekresultaten van grote zoekmachines zoals Google. Meesterwurk helpt je graag met het vindbaar maken van je website.

Content Management System

Door middel van CMS heb je zelf het beheer over  bepaalde gedeeltes van je website en kun je zelf inhoud toevoegen, zoals teksten en foto’s.

Webshop

Steeds meer consumenten winkelen online. Wil je dus als uitbreiding op je fysieke winkel of alleen online producten of diensten aanbieden? Dan biedt een webshop uitkomst.

Verder praten onder het genot van een kop koffie?